Fusson, akinek nincs bora

BOR. Szentesen, kóstolva...

Friss topikok

Csak úgy, saját örömünkre...

2010.02.16. 14:29 :: peer_gynt

Talán ez lehetne állandó alcím is, de mivel ez alkalommal különösebb ideológia nélkül ültünk össze borozni, így főcímmé válik az örömködés hirdetése.

Utolsó palack fehér Loliensém a 2007-es évjáratból adta az ötletet nekem, hogy bontsunk valamit, és ettől függetlenül szólt cSabInk, hogy ő meg DZ-től bonta egy Verest (szintén 2007ből), ha van aki megissza vele. Volt :) Így történt, hogy igazán jó borok társaságában kerekedett egy remek este CSaBósZaBA műhelyében.

Veres

Ilyenkor folyik a szó mindenről, élvezetes csapongó beszélgetések ezek. Szabadon bármiről. Jó is ez. Lebegünk kicsit elszakadva a valóságtól, mégis igazán benne. Nincsenek rajtunk mindennapi nyűgeink, mégis nyugodtan beszélgetünk bajainkról. Vagy a műhely bármely szegletébe pillantva elmerülünk egy-egy alkotásban, mely szervetlenből-szerves, halottból-örökké élő lett alkotó kezek által.

És persze a borok. Egy friss gyümölcsös, kicsit tán frissen vágott fűre is emlékesztető illatú, friss, üdítő, kerek kortyú Loliense, és egy jóval komolyabb, krémesebb, minerális nehéztüzér, a DZ Veres.

LolienseKell ennél több? Jó emberekkel jó bort inni, egy üde, mégis komoly, boldog estén...

 

(Az este fotói: http://picasaweb.google.hu/nincsbora/Veres# )

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fussonakineknincsbora.blog.hu/api/trackback/id/tr291763274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása